banner webdesign budget

Een professionele website voor zo'n lage prijs?

En of dat kan! Een budget website van ons kost tijdelijk geen €899,- maar slechts €699,-.

Doordat we gebruik maken van onze eigen framewerk, en jarenlange ervaring hebben met webdesign, kunnen we vrij snel een professionele "budget" website opzetten.

Door alleen de noodzakelijke elementen te gebruiken, die voor veel starters voldoende zijn, kan de prijs lekker laag blijven. Uiteraard is het altijd mogelijk om de website verder te ontwikkelen, mocht dat later nodig zijn.

Onze complete Budget Website bestaat uit

Een Professionele website

Uiteraard zorgen we ervoor dat je website er professioneel uitziet. Maar ook onder water is het van professionele kwaliteit. De website is volledig voorbereid op aanpassingen / uitbreidingen. We hoeven het eigenlijk niet te vermelden, maar de website voldoet natuurlijk aan de W3C standaard (HTML5 en CSS3).
We testen de website altijd in IE 8/9/10/11 en de laatste versies van Chrome, Safari, Opera en Firefox

Uw eigen huisstijl

Natuurlijk maken we gebruik van je eigen huisstijl. Mocht je dit nog niet hebben, dan verzinnen we bijpassende kleuren, logo en lettertypes voor je website!

Een Banner/slider op de hoofdpagina

Een slider is een gedeelte op de hoofdpagina waar verschillende foto's / plaatjes in en uit het beeld gaan. Waarbij het mogelijk is om bij elke plaatje een andere doorklik link te maken.

Contactpagina met contactformulier

Uiteraard mag een contactpagina niet ontbreken. En is er een formulier met standaard-velden die uitgebreid kan worden indien gewenst.

Google maps kaartje

Een Google Maps kaartje mag niet ontbreken, vooral niet als u klanten ontvangt. Eventueel is het ook mogelijk om de gehele achtergrond als Google Maps te gebruiken!

Favicon opmaak

Dit onderdeel wordt nog wel eens vergeten. De favicon is een klein plaatje dat gebruikt wordt in de tabbladen van de webbrowser. Sommige browsers gebruiken het ook in de history of andere plekken. Zorg ervoor dat het herkenbaar is, en gebruik geen standaard plaatje.

Social media integratie

Heb je ook een Facebook en/of Twitter pagina? Dan moeten die ook op de website komen, om zo de klanten te kunnen doorverwijzen.

Gebruik van de nieuwste technieken

We maken gebruik van de allernieuwste technieken. De meeste webbrowsers ondersteunen tegenwoordig HTML5, wat veel meer mogelijkheden geeft dan de al 10 jaar oude HTML4 standaard. Dat geldt ook voor de CSS3 tov CCS2. En met jQuery hebben we een stevige basis voor het programmeer gedeelte.

Zoekmachine vriendelijk

Het uiterlijk van de website is niet het enige dat belangrijk is. Om goed vindbaar te zijn in zoekmachines zoals Google, is het ook van belang dat er aandacht wordt besteed om de website zo goed mogelijk te optimaliseren voor zoekmachines. Een paar van deze punten zijn de snelheid van de site, de gebruikte teksten en de url leesbaarheid.

Geen verplichte onderhoudskosten

Bij een Budget website zijn er geen verplichte onderhouds en/of hostingkosten!
Wil je de site bij een andere hosting-provider neerzetten? Geen enkel probleem. Uiteraard kun je wel altijd aanpassingen/veranderingen door ons laten verrichten. Hiervoor geldt dan het uurtarief zoals op dat moment vast gesteld.
Aanbevolen Hosting
 
Webruimte
Dataverkeer
Email accounts
Subdomeinen
PHP
MySQL
CMS
Prijs
Facturatie
MINI
250 MB
50 GB
1
Ja
Ja
0
Ja
€ 2.50 p/m
12 maanden
STARTER
2 GB
50 GB
5
Ja
Ja
1
Ja
€ 3.50 p/m
6 maanden
STANDAARD
4 GB
50 GB
25
Ja
Ja
5
Ja
€ 6.50 p/m
3 maanden
PROFESSIONAL
5 GB
50 GB
50
Ja
Ja
10
Ja
€ 9.50 p/m
3 maanden
Tijdelijk voor slechts
€ 699

Aanvragen

Bedankt voor je aanvraag

We gaan ons best doen om je zo snel mogelijk antwoord te geven!
thumbs up