banner portfolio

Hypotheek Online Regelen

url: www.hypotheekonlineregelen.nl

Extra's voor deze website

1. Actuele Hypotheek Rente Overzicht

Actuele hypotheek rentes zijn crusiaal voor deze website. Echter was dit niet zomaar een 1-2-3tje. Om dit te kunnen realiseren moesten we eerst op zoek naar actuele rentes. Nu wordt er intern gebruik gemaakt van een software pakket waar deze rentes in staan. Na wat zoekwerk hebben we de database daarvan maar misbruikt om zo dagelijks de website te synchroniseren met de laatste rentes. (dat is dan weer het voordeel dat we ook programmeurs zijn)

Uiteraard is het mogelijk om te sorteren op looptijd en op percentage van de waarde woning. Er zijn 2 tabellen, een kleinere voor op de frontpage en een volledige voor op het rente tabblad. Vandaaruit kan dan weer worden doorgekikt naar het overzicht per maatschappij. Zie onderstaande screenshots.

Compleet overzicht hypotheek rentes
 
Overzicht per maatschappij

2. Hypotheek rente acties

Uiteraard zijn er ook actie rentes, welke de klant zelf moet kunnen aanpassen via een admin gedeelte.

rente actie

3. Online Chat

Het doel van de website is dat de klant volledig online de hypotheek kan regelen. Of het niet mogelijk is om gebruik te maken van een webcam. Om het geheel toch zakelijk te houden hebben we gekozen om geen gebruik te maken van Skype, maar een volledig geintegreerde chat oplossing met webcam, spraak, chat, powerpoint en whiteboard functionaliteit. De gebruikte sorftware hiervoor draait op een eigen virtuele server en is naadloos verwerkt met de website.

Starten van de Online Chat
We houden rekening met de openingstijden
Voorbeeldscherm Online Chat

4. Informatie aanvragen formulier

Ook mag een informatie aanvragen formulier natuurlijk niet ontbreken. Er zijn meerder formulieren verwerkt in de website, zoals voor het aanvragen van een offerte, het bel-me-terug formulier, en voor het aanvragen van informatie. Onderstaande staat op alle maatschappij pagina's zodat de klant niet eerst hoeft te zoeken.

5. Informatie slider

Op de website moest ook een PowerPoint presentatie komen. Om het allemaal wat duidelijker te maken hebben we hier een slider van gemaakt ipv een link naar een PowerPoint bestand. Onderstaande zie je de sheets.

slider page 1 slider page 2 slider page 3 slider page 4 slider page 5 slider page 6 slider page 7 slider page 8 slider page 9